Kalenderbok med logo

Personlig syns jeg de svarte bøkene med en enkel detalj i kontrastfarge er fine å se på.
Det er det visst flere som synes – for det kommer stadig bestillinger på dette via nettet.

Denne boka skulle ha logo på klaffen og for å holde proporsjonene valgte jeg å gjøre klaffen 10mm bredere enn hva jeg normalt har gjort. Logo kunne kanskje vært litt mindre, men den inneholdt grafiske elemente som ikke burde være for små.

Eller er boka laget etter «standard mal» – med leseband, visittkortlommer, pennholder, hempe, trykknapp og arklomme. Pennholderen er gjort litt høyere enn vanlig for å fungere bedre og sitte bedre fast.

Dette innlegget ble publisert i journaler og kalendre. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *