Gjenbruk av materialer

A5-notatbok med mjuke permer i svart skinn fra kasserte sitteputer i en sofa. Leseband, låsestrikk og 144 blanke sider i 100 gr-m2 #scandia2000. Forsatser i gultonet #ConquerorLaid – direkte limt på permovertrekket.

Til salgs

Reused materials.
A5 notebook with soft covers made from leather from discarded couch seat cushions. Bookmark ribbon and closing elastic band. 144 blank pages in 100 gr-m2 #Scandia2000. Ivory endpapers in #ConquerorLaid – directly glued to the cover material.

#bokbinding
#bookbinding
#notatbok
#notebook
#helbind
#fullbound
#skinn
#leather
#gjenbruk
#reuse
#mjukepermer
#softcovers
#saktearbeid
#slowwork
#handverk
#tradisjonelthandverk
#craftsmanship
#immateriellkulturarv

Dette innlegget ble publisert i diverse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *