Kalenderbok for flere år

Det er ikke så mange som ønsker kalenderbok for flere år – men i dette tilfellet skulle den spenne over fom 2013 tom 2016. Altså hele 4 år. For å få denne ned i rimelig tykkelse måtte det bli hele uker på ei dobbeltside. Sjøl da ble den 29 mm tjukk.

Med ei sidestørrelse på omtrent A4 og 100 gr/m2 papir ble det ei forholdsvis stor og tung bok. Vekta blir rundt 1,6 kg så innhenginga i permen er derfor gjort relativt solid med 3-trådig heftegas, omfalsa forsatser og kraftig hylse.

Overtrekket er geitskinn og marmorert papir:

… og for å gi den litt «verdighet» er det lagt inn falske band i ryggen:

Leseband, kapitelband, forsatser og overtrekk er holdt i blått.

Og en beskjeden preging av initialer på frampermen:

 

Dette innlegget ble publisert i journaler og kalendre. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Kalenderbok for flere år

  1. Camilla Andersen sier:

    Tusen takk for den flotte boken! «Bursdagsbarnet» på 71 år ble strålende fornøyd og veldig overrasket! Særlig gjorde det seg med detaljene i geiteskinn, initialene i gull og innledningen din om at boken kun finnes i ett eksemplar. Best av alt syntes han det var at boken spenner over fire år og at det var med en minioversikt over 2020 i tillegg. Heftet som viste hvordan boken ble laget, er blitt lest og studert grundig. Tusen takk for strålende service!!!Fortsett med den gode jobben du gjør :)Mvh Camilla

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *